NachDenkSeiten:ㅤSancties – een wondermiddel? Sancties zijn waanzin. Door Monika Fath-Kelling

nachdenkseiten:ㅤsancties-–-een-wondermiddel?-sancties-zijn-waanzin.-door-monika-fath-kelling

22-11-08: 00:

Opmerking vooraf: Ik word al weken in beslag genomen door een aaneenschakeling van vragen over hetzelfde onderwerp, vragen die de meerderheid van mijn medemensen niet stelt, en de politiek verantwoordelijken al helemaal niet. Wat is het nut van sancties? Hoe komt het dat een volk een ander volk sanctioneert, d.w.z. het lijden toebrengt tot het punt van volledige monddoodmaking? In de regel doen we dit niet onder familieleden, noch onder vrienden, noch onder collega’s. Waarom loopt het woord en het concept en de regel van het geven van sancties zo soepel in de politiek? Hebben we ons verstand verloren, of tenminste alle moraal? Omdat deze vragen me dwars zaten, was ik blij toen de volgende e-mail van Monika Fath-Kelling binnenkwam. Eindelijk vraagt iemand het. Albrecht Müller.

Deze bijdrage is ook beschikbaar als audiopodcast.

Podcast: Play in new window | Download

Allereerst geven we onder A.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: