De sobere stilte voor de winter

de-sobere-stilte-voor-de-winter

23-11-22 09:01:00,

Hier in New England maakt het landschap zich klaar voor de lange winterslaap. Het gras in de koeienweiden ziet er nooit groener uit dan in contrast met de kale bomen, maar ook die resterende kleur zal spoedig verdwijnen. We zijn hier niet getroffen door de diepe sneeuw van het verre Buffalo, geen vlokje, dus er heerst een zoete, plechtige stilte over deze tere heuvels terwijl we vaag danken voor het gala van vraatzucht van donderdag, dat in de onrustige nacht die komen gaat zeker indigestie-angst zal opwekken, schrijft James Howard Kunstler.

Ik ben dankbaar dat ik hier na al die jaren nog steeds ben – meer dan dat, dankbaar! En met het vooruitzicht te zien wat er komt: het begin van een grote correctie voor een land dat door hebzucht, kwade trouw en verraad ontspoord is. Alles wat in leugens en bedrog is geworteld, is klaar om in de komende politieke stormen ten onder te gaan.

Het is passend dat de laatste druppel op de rug van dit beest de meest bedrieglijke zwendel van allemaal was, verzadigd met elke bekende vorm van millennial Woke-houding: de FTX-zwendel. De avatar ervan, Sam Bankman-Fried (SBF), bleek een speciaal soort schurk te zijn, de idioot-savant sloeber, slim genoeg om op de een of andere manier een natuurkundediploma te halen aan het Massachusetts Institute of Technology, maar niet erg goed met de basiswiskunde van geld – bijvoorbeeld de vergelijking dat de marge gelijk moet zijn aan het onderpand – en echt heel slecht in het uitwissen van zijn onhandige sporen.

In de dramatische ondergang van FTX, de zelfbenoemde crypto-currency-exchange, komen alle snode verbanden tussen de grote kwalen van onze tijd in een plotseling, fel licht te staan, namelijk: de dubieuze Covid-19 pandemie en alle strafmaatregelen die door de overheid, met hulp van FTX’s geld, zijn bedacht om het virus zogenaamd te bestrijden, met name de dodelijke mRNA “vaccins” die nog steeds aan een goedgelovig publiek worden opgedrongen; de sinistere operaties van zogenaamde hedgefondsen en hun rol in het magisch opheffen van de financiële markten van een economie die wankelt op necrotiserende malinvesteringen en schulden die nooit betaald kunnen worden; en de satanische inspanningen van een politieke factie, de Democratische Partij van Chaos, in het ondermijnen van elke instelling van zee tot glanzende zee,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: