Documentaire: Died Suddenly (Nederlands Ondertiteld) | commonsensetv.nl

documentaire:-died-suddenly-(nederlands-ondertiteld)-|-commonsensetv.nl

23-11-22 08:34:00,

Luister naar dit artikel Grootste aanhoudende massale genocide in de menselijke geschiedenis

Waarom geloven we ze nooit? Eeuwenlang heeft de wereldwijde elite haar intenties uitgezonden om de wereld te ontvolken – zelfs tot het punt dat ze in steen gehouwen zijn. En toch… we lijken ze nooit te geloven.

Het Stew Peters Network presenteert met trots DIED SUDDENLY, van de bekroonde filmmakers Matthew Skow en Nicholas Stumphauzer.

emf cardGeen 30 maar 90 GRATIS proberen via CommonSenseTV! Niet goed? Geld terug! Het werkt!

 

Zij zijn de geesten achter WATCH THE WATER en THESE LITTLE ONES, en hebben nu een vernietigende presentatie over de waarheid over de grootste aanhoudende massale genocide in de menselijke geschiedenis.

We zullen de geautomatiseerde ondertiteling bij deze reportage handmatig blijven verbeteren.

Jacques Attali

Voor iedereen die vanaf het begin kritisch deze crisis heeft gevolgd, zal er niet veel nieuws te zien zijn.

Maar dat een samenstelling van feiten in een goede documentaire van ruim een uur worden weergegeven en eindelijk grootschalig via Twitter gedeeld kan worden is wel uniek. Deze docu zou anders nooit zoveel aandacht gekregen hebben.

Ik heb mijn VPN op 12 verschillende landen gezet en in ieder land is deze docu nummer één Trending. Dat betekent dat heel veel mensen iets, voor hen, totaal nieuws voorgeschoteld krijgen.

De haters kijken niet en doen het bij voorbaat af als “complottherorie”, zo ook de media, de politiek en hun trollenleger.

Zo ook “wetenschapsredacteur” Maarten Keulemans van de Volkskrant die afgelopen jaren zoveel heeft weggecensureerd dat hij “journalist van het jaar 2021” is geworden. Een prijs van Nieuwspoort.

Zouden die arme mensen die nou doodsbang zijn gemaakt door #DiedSuddenlydocumentary #DiedSuddenly weten dat griezelige, sliert-achtige stolsels *altijd* al uit aderen worden gehaald?

Hier eentje van vóór covid. (In stukjes, want behandeling bij levende patiënt) https://t.co/srlOhtKNWG

— Maarten Keulemans (@mkeulemans) November 23,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: