Grote schoonmaak door Republikeinen Wegwezen of je wordt impeached! | commonsensetv.nl

grote-schoonmaak-door-republikeinen-wegwezen-of-je-wordt-impeached!-|-commonsensetv.nl

23-11-22 04:45:00,

Luister naar dit artikel McCarthy tegen Mayorkas: Treed af of we impeachen je

De Republikeinse leider van het Huis, Kevin McCarthy riep dinsdag minister van Binnenlandse Veiligheid Alejandro Mayorkas op om af te treden vanwege zijn aanpak, geen aanpak dus, van de migrantencrisis aan de zuidelijke grens.

Zo niet dan zal hij worden geconfronteerd met een impeachment wanneer Republikeinen volgend jaar de controle over het Huis overnemen.

McCarthy bezocht gisteren de grens tussen Texas en Mexico op dit moment rond de 18.000 illegalen PER DAG de grens oversteken. Dit zijn 540.000 illegalen per maand.

De afgelopen twee jaar zijn er ruim 5 miljoen illegalen de grens overgekomen en lopen nu “ergens” vrij in Amerika rond. De “getaways”, mensen die ongezien zijn binnengekomen, worden geschat op 25%. Dat zou betekenen dat het werkelijke cijfer van 2021 en 2022 op zo´n 6.25 miljoen illegalen komt.

Er wordt niets aan gedaan. Alejandro Nicholas Mayorkas, Minister van Binnenlandse Veiligheid wordt gezien als één van de gevaarlijkste mensen in Amerika. Probeer alleen maar eens een klein beetje in te denken wat de impact is voor de dorpen en steden rondom de grens en voor de rest van het land.

Alejandro MayorkasAlejandro Mayorkas

De migranten worden via geheime vliegtuigreisjes in de nacht overal in het land gedropt. De mensenhandel wordt gestimuleerd door Mayorkas. Het kindermisbruik op grote schaal aan de grens en in de Verenigde Staten is de verantwoordelijkheid van Mayorkas. Per maand worden er honderden kinderen vermist.

En dan nog de migranten die wekelijks overlijden tijdens hun reis naar de grens. Afgelopen maand waren dat 52 illegalen. En dat is, vergeleken met andere maanden, “een goede maand”. We weten allemaal nog het verhaal van de truck die werd gevonden me 53 dode migranten. Uitgedroogd en uitgehongerd.  (bron)

Terwijl dit de allergrootste humanitaire ramp is ooit in de Verenigde Staten doen de media hier geen verslag van. Het kan de Democratische Partij schaden en dat gaat boven de mensenlevens van de illegalen en de levens van het Amerikaanse volk zelf.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: