NachDenkSeiten:ㅤConstitutionele klacht tegen opleiding Oekraïense soldaten in Duitsland

nachdenkseiten:ㅤconstitutionele-klacht-tegen-opleiding-oekraiense-soldaten-in-duitsland

23-11-22 01: 15: 00,

De jurist en natuurkundige Alexander Unzicker heeft een actuele grondwettelijke klacht geformuleerd over verschillende aspecten van het Oekraïnebeleid van de federale regering. In de klacht wordt bezwaar gemaakt tegen de opleiding van Oekraïens militair personeel op het grondgebied van de Bondsrepubliek Duitsland, en voorts moet de Bondsregering worden verboden deel te nemen aan de EU-missie voor militaire bijstand aan Oekraïne (EUMAM Oekraïne). De opleiding van Oekraïense militairen door andere staten, met name de VS, op Duits grondgebied moet worden verboden “door de uitoefening van de Duitse soevereiniteit”. De klacht is gebaseerd op artikel 2 II van de basiswet: De opleiding van Oekraïense militairen zou kunnen worden geïnterpreteerd als Duitsland dat de oorlog ingaat. Dit brengt het leven en de gezondheid van alle inwoners van Duitsland nu en direct in gevaar. Wij documenteren de tekst van het document hier, omdat het veel informatie over het onderwerp samenvat – ongeacht de juridische vooruitzichten op succes. Door de redactie.

Persoonlijke gegevens: Dr Alexander Unzicker is theoretisch natuurkundige, jurist en gepromoveerd in de cognitieve psychologie. Zijn boek “Vom Urknall zum Durchknall” (Springer) over de toestand van de moderne fysica werd uitgeroepen tot “Science Book of the Year” en verscheen in de VS onder de titel Bankrupting Physics (Macmillan).

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: