Niemand wordt vergeven – Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins

niemand-wordt-vergeven-–-het-begrijpen-van-de-wreedheid-en-de-schade-van-genetische-vaccins

23-11-22 07:01:00, Er zijn mensen op deze planeet die er plezier in scheppen om andere mensen pijn te doen. Dan zijn er mensen die zo geestelijk geprogrammeerd zijn, zo ongevoelig dat ze niet weten wat ze doen, die de woorden van Christus aan het kruis weerspiegelen: “Vader vergeef hen, want zij weten niet wat zij doen,” schrijft Dr. Mark Sircus.

Maar dat betekent niet dat we week in het hoofd moeten worden en een vrijbrief (amnestie) moeten geven aan al diegenen die geld hebben verdiend, macht hebben verworven, valse en misleidende propaganda hebben verspreid en misbruik hebben gemaakt van het blinde vertrouwen dat de meeste mensen nog steeds naïef aan de mainstream narratieven geven.

Niemand die betrokken is bij de verspreiding van een vaccin dat honderd procent van de geïnjecteerden schaadt, kan worden vergeven. Ze zijn veel te ver gegaan, er is geen weg terug. De geschiedenis zelf kan niet verder gaan totdat een ongelooflijke fout is rechtgezet.

Deze afbeelding hierboven gaat over klinische Myocarditis. Als we echter kijken naar subklinische myocarditis, lijkt het erop dat de schade veroorzaakt door genetische COVID-injecties (niet echt correct om ze vaccins te noemen) enorm was, hoger dan iemand zich kon voorstellen, wat betekent dat het bij IEDEREEN wat hartschade heeft veroorzaakt. Subklinische myocarditis betekent verhoogde hartenzymen en mogelijk problemen op het EKG, maar die voldoen niet aan de drempel voor klassieke diagnostische myocarditis.

Er wordt beweerd dat er een veel beperktere beschadiging van de hartcellen optreedt die niet het niveau van myopericarditis bereikt, maar toch boven de achtergrond ligt. Het is belangrijk te begrijpen dat überhaupt elke hartschade, zelfs maar een paar cellen, een bedreiging vormt voor de levensvatbaarheid van het hart op lange termijn. De CEO van Pfizer lacht op weg naar de bank omdat zijn bedrijf in 2022 naar verwachting 101,3 miljard dollar in eigen zak zal steken terwijl zijn vaccins bij zowat iedereen hart- en vaatproblemen veroorzaken.

Ik zal hier een volledig essay over moeten schrijven, want dit verandert het speelveld van de geneeskunde en wat artsen moeten doen om deze schade te behandelen. Het eigen rapportagesysteem van de CDC meldde dat 800.000 ontvangers van vaccins naar het ziekenhuis gingen na de eerste prik. Deze gegevens werden echter tot nu toe verborgen gehouden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: