Oekraïens leger executeert soldaten na hun overgave

oekraiens-leger-executeert-soldaten-na-hun-overgave

23-11-22 03: 48: 00,

In de afgelopen week zijn video’s opgedoken waarvan de echtheid is bevestigd. De video’s tonen Oekraïense soldaten die Russische soldaten neerschieten nadat ze zich hebben overgegeven.

Dat het Oekraïense leger herhaaldelijk Russische soldaten executeert nadat ze zich hebben overgegeven is niet nieuw. Het is onmogelijk te zeggen hoeveel van dergelijke gevallen er zijn, aangezien alleen die gevallen bekend zijn geworden die door Oekraïense soldaten zijn gefilmd en op het net zijn gezet. Er is dus waarschijnlijk een zeer groot aantal niet gemelde gevallen.

Reeds in maart werd een video bekend waarin Oekraïense soldaten te zien waren die Russische krijgsgevangenen in de knieën schoten. Ze werden daarna niet behandeld en bloedden dood, zoals nu bekend is. Er was geen kritiek van de westerse landen, die Oekraïne financieel en militair steunen, en ook de westerse media hadden er niets over te melden.

Dergelijke gevallen van marteling en willekeurige executies door het Oekraïense leger waren talrijk en recentelijk zijn er vooral berichten uit de door Oekraïne veroverde gebieden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: