“Plotselinge dood op grote schaal”: Top cardiologen hebben een waarschuwing (Video)

“plotselinge-dood-op-grote-schaal”:-top-cardiologen-hebben-een-waarschuwing-(video)

23-11-22 07:31:00,

“Het Covid-mRNA-vaccin heeft waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld of is een primaire oorzaak geweest van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021…”

Totdat de Britse cardioloog, Dr. Aseem Malhotra, ernstige bezorgdheid uitte over de veiligheid van Covid mRNA-vaccins, was hij een van de meest gevierde artsen in Groot-Brittannië. In 2016 werd hij in de Sunday Times Debrett’s lijst genoemd als een van de meest invloedrijke mensen in de wetenschap en geneeskunde in het Verenigd Koninkrijk, in een lijst waar ook professor Stephen Hawking deel van uitmaakte. Zijn totale Altmetric-score (maatstaf voor impact en bereik) van zijn publicaties in medische tijdschriften sinds 2013 bedraagt meer dan 10.000 en is daarmee een van de hoogste ter wereld voor een klinisch arts in deze periode, schrijft John Leake.

In de begindagen van de uitrol van het COVID-19 vaccin in Groot-Brittannië pleitte hij voor de injecties voor het grote publiek. In juli 2021 maakte hij echter een verschrikkelijk persoonlijk verlies mee waardoor hij de injecties opnieuw ging evalueren – namelijk de plotselinge en onverwachte dood van zijn 73-jarige vader. De dood van zijn vader was voor hem onbegrijpelijk omdat hij uit eigen onderzoek wist dat de algemene en cardiale gezondheid van zijn vader uitstekend was. Zoals hij in een recent interview zei:

Ik was echt geschokt door de bevindingen van de autopsie. Er waren twee ernstige verstoppingen in zijn kransslagaders, wat echt niet klopte met alles wat ik weet, zowel als cardioloog – iemand die expertise heeft op dit specifieke gebied – maar ook omdat ik mijn vaders levensstijl en gezondheid goed ken. Niet lang daarna doken gegevens op die wezen op een mogelijk verband tussen het mRNA-vaccin en een verhoogd risico op hartaanvallen door een mechanisme van toenemende ontsteking rond de kransslagaders. Maar bovendien werd ik benaderd door een klokkenluider van een zeer prestigieuze universiteit in het Verenigd Koninkrijk, zelf een cardioloog, die mij uitlegde dat er op zijn afdeling een vergelijkbaar onderzoek was gevonden, en dat die onderzoekers hadden besloten om dat in wezen in de doofpot te stoppen omdat ze bang waren om financiering van de farmaceutische industrie te verliezen. Maar daar blijft het niet bij. Ik ben toen gaan kijken naar gegevens in het Verenigd Koninkrijk om te zien of er een toename was van het aantal hartstilstanden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: