ROOD ALARM: Nieuw WHO-pandemieverdrag in laatste fase, zou de grondwet overrulen en medische dictatuur ontketenen, waarschuwt Dr. Francis Boyle

rood-alarm:-nieuw-who-pandemieverdrag-in-laatste-fase,-zou-de-grondwet-overrulen-en-medische-dictatuur-ontketenen,-waarschuwt-dr.-francis-boyle

23-11-22 10:01:00,

Vandaag brengen wij u een echt schokkend interview en een kritisch verhaal over het nieuwe pandemieverdrag van de WHO dat specifiek is geschreven om de grondwet en alle binnenlandse wetten in elke natie, wereldwijd, terzijde te schuiven. Hoe weten we dit? Omdat verdragsexpert Dr. Francis Boyle de tekst van het voorgestelde verdrag heeft bestudeerd en het allemaal uitlegt in het harde interview van vandaag (zie hieronder). Hij is de auteur van de Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989, en een expert in het lezen en schrijven van verdragen. En vandaag publiceert hij zijn sterkste waarschuwing tot nu toe, schrijft Mike Adams.

Dr. Boyle is de auteur van een recent boek getiteld “Resisting Medical Tyranny“, en in het interview van vandaag waarschuwt hij openlijk dat dit nieuwe WHO-verdrag – “WHO CA+” genaamd – ontworpen is om een wereldwijde medische dictatuur te ontketenen die uw lokale artsen, ziekenhuizen en klinieken zou overrulen en hen zou dwingen de WHO-richtlijnen te volgen over zaken als maskers, quarantaines, sociale afstand en economische lockdowns.

Lees het verdrag zelf op deze link van Keionline.org:
https://www.keionline.org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Als die link verdwijnt, hebben we een reservekopie op de servers van NN:
https://www.naturalnews.com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

In wezen verandert het nieuwe WHO-pandemieverdrag de hele wereld in een medische politiestaat in Chinese stijl, waar soevereine naties, staten en individuen zelf geen enkel erkend recht op vrijheid van gezondheid hebben.

Anders gezegd, als Biden dit verdrag ondertekent, zal wat China zijn eigen volk aandeed tijdens de COVID lockdowns binnenkort naar Amerika komen.

Joe Biden is naar verluidt van plan dit verdrag zo snel mogelijk te ondertekenen, zodra de definitieve taal is voltooid. En vanaf die dag hoeven regeringen over de hele wereld slechts hun eigen biologische wapens op hun eigen mensen los te laten om de bepalingen van dit verdrag in werking te stellen. Dr. Boyle vertelde me in het interview specifiek dat regeringen “misdaden tegen burgers op Neurenbergniveau” begaan en dat dit nieuwe WHO-verdrag genocidale regeringen de “tanden” geeft die ze nodig hebben om hun eigen bevolking in lockdown te plaatsen, gevangen te zetten of uit te roeien.

Dr. Boyle roept op tot een wereldwijde waarschuwing en vraagt dat dit interview op grote schaal wordt gedeeld om de alarmbel te helpen luiden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: