Rusland is heel dicht bij het bereiken van het doel: Kiev… valt! – Oekraïne plant een massale evacuatie van de hoofdstad! – Grondoffensief volgt!

rusland-is-heel-dicht-bij-het-bereiken-van-het-doel:-kiev…-valt!-–-oekraine-plant-een-massale-evacuatie-van-de-hoofdstad!-–-grondoffensief-volgt!

23-11-22 01:32:00,

Burgemeester Vitaly Klitschko van Kiev heeft voorspeld dat de 3 miljoen inwoners van de hoofdstad van Oekraïne een zeer moeilijke winter tegemoet gaan. Ambtenaren hebben een plan op tafel gelegd voor een massale evacuatie wegens schade aan de energie-infrastructuur, bericht Warnews24/7.

Hiermee bereiken de Russen een belangrijk doel: de geleidelijke evacuatie van Kiev, die gepaard gaat met een nieuwe Russische aanval van de kant van Wit-Rusland.

Oekraïense burgers worden gedwongen de hoofdstad van het land te ontvluchten omdat de energie-infrastructuur letterlijk uit elkaar is gevallen en de situatie uitzichtloos is. Als dit wordt bereikt, wat nu onvermijdelijk lijkt, dan heeft Generaal Surovkin een belangrijke stap gezet om Kiev in te nemen.

Dit zal worden gevolgd door een luchtaanval op de Oekraïense hoofdstad en vervolgens een grote grondoperatie.

“Dit is de ergste winter sinds de Tweede Wereldoorlog,” zei Klitschko tegen de Duitse tabloid Bild, volgens een bericht in de krant van vandaag.

De stad moet zich voorbereiden op het “worst case scenario” van grootschalige stroomuitval en zeer lage temperaturen, en zelfs de evacuatie van een deel van de bevolking, aldus Klitschko, die er haastig aan toevoegde “maar dat willen we niet.”

Vitaly Klitschko beschuldigde de Russische president Vladimir Poetin ervan dat hij de inwoners van Kiev probeert te dwingen de stad te ontvluchten door infrastructuur te bombarderen.

Poetin probeert “mensen bang te maken, ze te laten bevriezen, zonder licht” om zijn Oekraïense tegenhanger Volodymyr Zelensky onder druk te zetten, zei de burgemeester van Kiev.

“Maar daar zal geen sprake van zijn. Ik heb de indruk dat de mensen bozer en vastberadener zullen worden. We zullen niet sterven of weglopen zoals Poetin wil,” benadrukte hij.

Ook vroeg hij Duitsland om naast wapens en munitie zo snel mogelijk generatoren, beschermende kleding en diverse humanitaire artikelen te sturen.

Zal Kiev de moeilijkste winter sinds de Tweede Wereldoorlog doorkomen?

De burgemeester van Kiev vertelde Politico dat Rusland “Oekraïne wil zonder Oekraïners” en voegde eraan toe dat zijn landgenoten zich moeten verzetten. “Ze willen ons bevriezen, onze elektriciteit, verwarming en generatoren vernietigen,” aldus Klitschko.

“Ze doen alles om Oekraïners te verwijderen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: