Topviroloog die stemde voor noodvergunning COVID-vaccin STERFT PLOTSELING en ONVERWACHT

topviroloog-die-stemde-voor-noodvergunning-covid-vaccin-sterft-plotseling-en-onverwacht

23-11-22 09:31:00,

Dr. A. Oveta Fuller, 67 jaar, universitair hoofddocent microbiologie aan de Universiteit van Michigan, is vrijdag overleden aan een onbekende ziekte die geen verband houdt met COVID, bericht Adan Salazar.

Een professor in de virologie die een rol speelde bij het groen licht voor de FDA’s Emergency Use Authorization voor Covid-19 vaccins is vorige week plotseling overleden.

Dr. Almyra Oveta Fuller, een vooraanstaand hoogleraar microbiologie en immunologie aan de Universiteit van Michigan, overleed vrijdag op 67-jarige leeftijd.

Watch: Prominent Virologist Dr. A. Oveta Fuller, who advocated for emergency use authorization of three Covid vaccines, has died suddenly from a brief unknown illness. pic.twitter.com/ovq1ltNCcS

— The Canadian Independent (@canindependent) November 21, 2022

Volgens de rapporten overleed Dr. Fuller “na een korte ziekte die niets te maken had met COVID,” maar er is geen verdere informatie over de omstandigheden van haar dood.

Dr. Fuller was de afgelopen jaren lid van het Food and Drug Administration’s Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, dat COVID-19 vaccins en boosters in de Verenigde Staten goedkeurde voor Emergency Use Authorization (EUA).

In de volgende video van december 2020 is Dr. Fuller te zien terwijl zij deelneemt aan een discussie over de mogelijke goedkeuring door de FDA van een EUA voor Moderna’s Covid-19 prik.

Uit eerdere tweets van Dr. Fuller blijkt ook dat zij een felle voorstander van vaccins was.

Dr. Fuller steunde het toevoegen van Covid-19 injecties aan de lijst van verplichte vaccins die door de CDC worden aanbevolen voor leerlingen die naar de openbare school gaan.

From pandemic to endemic SARS CoV-2 will require wise decisions by leaders and each person. Required vaccines have stopped or reduced many illnesses – polio, measles, mumps, pertussis, chickenpox, smallpox, influenza… We must add COVID-19 to the list.https://t.co/ivwTNB6RQO

[email protected] (@ProfAOFuller) July 20, 2021

Hier raadt ze zwangere vrouwen aan het Covid-vaccin te nemen:

In maart 2021 betoogde de arts dat alle drie de experimentele Covid-vaccins veilig en effectief waren.

Dr. Fuller beschouwde ook het “volledig gevaccineerd zijn” als “een belangrijk instrument in de gereedschapskist om coëxistentie met lage Covid-niveaus te verpletteren of op zijn minst te beheren.”

Looking forward to study results on duration for immune protection from first COVID vaccine.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: