Waarom haten Amerikanen Poetin?

waarom-haten-amerikanen-poetin?

23-11-22 12:50:00,

Waarom haten Amerikanen Poetin? Tucker Carlson denkt dat hij het weet. Dit is wat hij zei: “… Democraten in Washington hebben u verteld dat het uw patriottische plicht is om Vladimir Poetin te haten. Het is geen suggestie. Het is een mandaat. Alles minder dan haat voor Poetin is verraad.

Veel Amerikanen hebben deze richtlijn opgevolgd. Zij haten Vladimir Poetin nu plichtsgetrouw. Misschien bent u een van hen. Poetin haten is het centrale doel geworden van Amerika’s buitenlands beleid. Het is het belangrijkste waarover we praten. Complete televisiekanalen zijn er nu aan gewijd. Zeer binnenkort kan die haat tegen Vladimir Poetin de Verenigde Staten in een conflict in Oost-Europa brengen.

Voordat dat gebeurt, is het misschien goed om uzelf af te vragen: waar gaat dit eigenlijk over? Waarom heb ik zo’n hekel aan Poetin? Heeft Poetin mij ooit een racist genoemd? Heeft hij gedreigd mij te ontslaan als ik het niet met hem eens was? Heeft hij elke middenklassebaan in mijn stad naar Rusland verscheept? Heeft hij een wereldwijde pandemie veroorzaakt die mijn bedrijf kapot heeft gemaakt en mij twee jaar lang binnen heeft gehouden? Leert hij mijn kinderen rassendiscriminatie te omarmen? Maakt hij fentanyl?” (Tucker Carlson, ”Americans have been trained to hate Putin, and will suffer because of it“, Fox News)

Heeft Carlson gelijk, haten de Amerikanen Poetin omdat de media en de politieke klasse in Washington hen dat hebben opgedragen?

Ja en nee. Ja, de media en de politici hebben een grote rol gespeeld in de demonisering van Poetin. Maar nee, zij zijn niet de belangrijkste aanstichters van deze lastercampagne. Die benaming behoort toe aan de plutocraten achter de schermen die de media gebruiken om Poetin aan te vallen om hun eigen globalistische agenda te promoten. Dat is wat er echt aan de hand is; het nieuws wordt gevormd om de belangen van de elites te bevorderen.

Wat weet het Amerikaanse volk immers echt over Poetin? Hebben ze ooit naar zijn toespraken geluisterd of zijn verklaringen na ontmoetingen met andere wereldleiders gelezen? Hebben ze ooit afgestemd op zijn vier uur durende marathon “vraag en antwoord”-sessies? Hebben ze ooit transcripties gelezen van zijn interviews waarin hij openhartig spreekt over kritische beleidskwesties, cultuur of religie?

Nee,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: