Baerbock maakt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken aan het lachen

baerbock-maakt-het-russische-ministerie-van-buitenlandse-zaken-aan-het-lachen

24-11-22 01: 16: 00,

Annalena Baerbock, die al bijna een jaar de Duitse minister van Buitenlandse Zaken mag spelen, staat internationaal bekend om haar domheid, ook al zien de Duitse media dat genadig over het hoofd. Nu heeft ze een nieuwe (Baer) bok geschoten.

Annalena Baerbock is internationaal vooral bekend omdat ze trots pronkt met haar domheid en gebrek aan opleiding. Toen de samenstelling van de nieuwe federale regering in november bekend werd gemaakt 2021, was ik net op een conferentie met deskundigen op het gebied van internationale politiek die uitgebreid de draak staken met Baerbock. Het was voor allen duidelijk dat een “anti-Rus” Duitse minister van Buitenlandse Zaken zou worden, maar zij achtten het niet mogelijk dat Baerbock deze post zou krijgen. Haar incompetentie en gebrek aan opleiding waren toen al te duidelijk en waren ook bij internationale deskundigen bekend.

De enige politica in het Westen die nog meer dan Baerbock internationaal bekend stond om haar duidelijke gebrek aan opleiding en incompetentie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: