Het belangrijkste is “One Lowe”: Wie heeft er een warme flat nodig?

het-belangrijkste-is-“one-lowe”:-wie-heeft-er-een-warme-flat-nodig?

24-11-22 12: 48: 00,

Het is niet nieuw dat het Westen de sport al jaren politiek misbruikt. Denk maar aan de opgeblazen beschuldigingen van dopinggebruik tegen Rusland en het daaropvolgende verbod op het Russische Olympische team, of de verslaggeving over het WK 2018 in Rusland, die de uit de hele wereld gereisde fans in vervoering bracht.

Aangezien de toewijzing van de wereldbeker aan Qatar al jaren door de media wordt bekritiseerd, was het te verwachten dat de westerse media de lastercampagne die zij 2018reeds tegen Rusland hebben georganiseerd, zouden herhalen. Maar men mag de westerse media nooit onderschatten, want op het huidige WK bereikt de lastercampagne een niveau dat nooit eerder in het voetbal is vertoond.

Voor alle duidelijkheid: Ik ben ook niet enthousiast over de toekenning van het WK aan Qatar, omdat het verplaatsen van een WK naar de wintermaanden omdat het in de zomer te warm is in het gastland,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: