Het grote spel van deze week: JFK’s verdediging van Promethean Christianity en de opkomst van een groene doodscultus..

het-grote-spel-van-deze-week:-jfk’s-verdediging-van-promethean-christianity-en-de-opkomst-van-een-groene-doodscultus.

24-11-22 11: 45: 00,

In de aflevering van The Great Game op Rogue News van deze week zet ik het substantiële prometheïsche morele christelijke ethos van John F Kennedy af tegen het slaafse bedrog van jezuïetenpriester Pierre Teilhard de Chardin en paus Franciscus, die een project ondernamen om de heiligheid van het menselijk leven binnen het christendom te vernietigen door de nexus van het “heilige” te verplaatsen naar een denkbeeldige staat van “ongerepte natuur”. Deze “ongerepte natuur” was slechts een kunstgreep voor een vernieuwde Gaia-cultus die een nieuwe “10 Geboden” heeft onthuld op de berg Sinaï tijdens het COP27 evenement in Egypte in november 2022.

Klik op de links hieronder om de show te bekijken op Rumble, Bitchute, Youtube of Soundcloud

Of kijk op Youtube hier en Soundcloud hier:

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: