In video 18+: Opnieuw bewijs van massa-executie van Russische krijgsgevangenen door Oekraïense nazi’s

in-video-18+:-opnieuw-bewijs-van-massa-executie-van-russische-krijgsgevangenen-door-oekraiense-nazi’s

24-11-22 08:31:00,

Een andere video waarop de massa-executie van Russische krijgsgevangenen door Oekraïense nazi’s te zien is, werd online gedeeld. De precieze datum en plaats van de oorlogsmisdaad blijven onbekend, bericht Southfront.org.

De video laat zien dat er geen wapens bij de lichamen lagen, wat betekent dat ze niet in een gevecht aan het front zijn gedood. Russische militairen werden eerst gevangengenomen en ontwapend, maar daarna doodgeschoten. Bijna alle lichamen liggen op hun buik omdat ze in hun rug en hoofd zijn geschoten.

Oekraïense nazi’s blijven trots hun oorlogsmisdaden online delen in een poging roem te vergaren. Helaas worden zij breed gesteund door de Oekraïense bevolking. Nadat het regime in Kiev de soldaten vriendelijk had verzocht geen video’s van hun misdaden online te delen, maar niet om deze misdaden te stoppen, is het aantal van dergelijke video’s afgenomen en werd de inhoud op de sociale netwerken gemodereerd.

Tegenwoordig delen Oekraïense media en gecontroleerde kanalen de video’s van moorden op Russische krijgsgevangenen, die op grote schaal worden gedeeld en veel bekeken worden, in een poging om de onlangs gemobiliseerde Russische militairen die aan het front worden ingezet te bedreigen.

Tegelijkertijd heeft het Europees Parlement op 23 november Rusland aangewezen als staatsponsor van terrorisme.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Stijgende olieprijzen, energie- en voedselcrisissen aan de horizon… is het mogelijk dat wij het ECHTE doelwit van deze economische oorlog zijn?

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: