NachDenkSeiten:ㅤBrieven aan “Oude Witte Mannen

nachdenkseiten:ㅤbrieven-aan-“oude-witte-mannen

24-11-22 10: 57: 00,

Hier bespreekt Michael Fitz mannen die de “lotsbestemmingen van deze wereld, met name geglobaliseerde handel, energie, industrie en financiële markten” zouden beheersen. De meesten van hen zouden blank zijn en behoren tot de iets meer dan 2.000 miljardairs die wereldwijd bestaan. Met al dat geld konden ze de publieke opinie beïnvloeden, stichtingen en denktanks oprichten. Zij zouden hele legers van bereidwillige wetenschappers, denkers, flankerende journalisten en soms zelfs filosofen ter beschikking stellen om hun kijk op de dingen welsprekend en overtuigend te formuleren voor de rest van de wereld. Als de “morele/ideologische structuur en haar superstructuur” wordt ontmanteld, blijft de “superego-gekte” over. We hebben talrijke en interessante e-mails ontvangen. Bedankt. Christian Reimann heeft de brieven aan de redactie voor u samengesteld.

1e brief aan de redactie

Geachte heer Fitz,

Uw bijdrage komt ter zake. Het is nog steeds het recht van de sterkste (uitgeoefend door slechts een zeer bevoorrechte enkeling),

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: