NachDenkSeiten:ㅤBrieven naar “Pardon, iets anders: Kraanvogels boven Pleisweiler”

nachdenkseiten:ㅤbrieven-naar-“pardon,-iets-anders:-kraanvogels-boven-pleisweiler”

24-11-22 12: 40: 00,

Anette Sorg had foto’s gemaakt van vogels die over Pleisweiler vliegen, die hier te zien zijn. Albrecht Müller vond de vlucht van de vogels zo indrukwekkend dat hij de foto’s deelde met de lezers, met de opmerking dat “zelfs deze wonderen van onze wereld een kernoorlog nauwelijks zouden overleven”. Wij ontvingen talrijke en interessante brieven van lezers. Een verbazingwekkend aantal heeft ook kraanvogels zien passeren. Dank voor de brieven aan de redactie en vooral dank voor het feit dat zoveel lezers het helemaal niet misplaatst vonden dat zoiets ook op de NachDenkSeiten verschijnt. Christian Reimann stelde de LBS samen.

1e brief aan de redactie

Hallo mevrouw Sorg, hallo mijnheer Müller, dit jaar weken de kraanvogels waarschijnlijk wat af van hun gebruikelijke route.
Ook wij zagen zondag enkele honderden vogels in minstens 10 zwermen boven Bad Dürkheim. De vliegrichting was langs het dal richting Kaiserslautern.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: