NachDenkSeiten:ㅤLeserbriefe zu “Der Berliner Tagesspiegel ist auf den Hund gekommen” (Brieven van lezers over “De Berliner Tagesspiegel is naar de knoppen”)

nachdenkseiten:ㅤleserbriefe-zu-“der-berliner-tagesspiegel-ist-auf-den-hund-gekommen”-(brieven-van-lezers-over-“de-berliner-tagesspiegel-is-naar-de-knoppen”)

24-11-22 02: 30: 00,

De redactie van de NachDenkSeiten meldt hier in een gezamenlijke bijdrage over een schofterig artikel over de NachDenkSeiten in de Tagesspiegel. De voormalige redacteur Matthias Meisner had “een meer dan twijfelachtig bedrijfsmodel” ontwikkeld en was “de eerste ‘professionele tegenstander’ van de NachDenkSeiten” geworden. Hij had de voormalige freelance NachDenkSeiten-medewerker Frederico Füllgraf gebruikt voor zijn privé-oorlog “of liever gezegd misbruikt”. De beschuldigingen dat de NachDenkSeiten “rechts” en “samenzweringsideologisch” zijn, zijn “gewoon verzonnen” en worden “niet eens door de Tagesspiegel gestaafd”. Wij danken u voor de interessante brieven. Christian Reimann heeft een selectie gemaakt van de brieven aan de redactie.

1e brief aan de redactie

Geachte heer Berger,

het is hetzelfde als altijd: eerst negeren ze je, dan maken ze je belachelijk en dan bestrijden ze je.” Is er een hogere onderscheiding voor de NachDenkSeiten?

Met vriendelijke groet
Alfons Schwarzenböck

2e brief aan de redactie

Geachte Nachdenkseiten redactie:

Zie het als een ridderorde.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: