NachDenkSeiten:ㅤSelenski wil de derde wereldoorlog. Door Oskar Lafontaine

nachdenkseiten:ㅤselenski-wil-de-derde-wereldoorlog.-door-oskar-lafontaine

24-11-22 07: 59: 00,

Soms roept hij op tot een vliegverbod, soms wil hij preventieve aanvallen tegen Moskou, soms eist hij kernwapens voor Oekraïne. Vervolgens beweert hij, in strijd met de waarheid, dat de Oekraïense verdedigingsraket die twee Polen doodde, door Rusland werd afgevuurd. En nu eist hij dat de NAVO de door Rusland bezette kerncentrale in Zaporizja beschermt tegen sabotage. Dit, zegt hij, moet de NAVO doen omdat het belangrijk zou zijn voor de hele wereld.

Zelfs de Frankfurter Allgemeine Zeitung, die net als veel andere kwaliteitsmedia een oorlogszuchtige is, heeft nu opgemerkt: “Selesnski wil de NAVO in de oorlog meeslepen.”

Met zijn voortdurende eisen voor een verlenging van de oorlog, voor een herovering van de Donbas en de Krim, bewijst Selenski slechts één ding: hij vertegenwoordigt al lang niet meer de Oekraïense bevolking, waarvan de meerderheid een staakt-het-vuren en een vredesoplossing wil, ondanks andere beweringen in de propagandapers.

Alleen zij die hun eigen leven niet op het spel zetten slaan de trom voor oorlog.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: