Onderzoek onthult: De informatie op de laptop van Hunter Biden is echt..

onderzoek-onthult:-de-informatie-op-de-laptop-van-hunter-biden-is-echt.

24-11-22 10: 54: 00,

De Amerikaanse zender CBS heeft onderzoek laten doen naar de gegevens van de harde schijf van de laptop van Hunter Biden, waaruit is gebleken dat de informatie niet vals is.

Het verhaal over de laptop van Hunter Biden is een van de best bewaarde geheimen van de Duitse media. Sinds het schandaal uitbrak, hebben zij het verhaal consequent verborgen gehouden voor hun consumenten, terwijl de gegevens van de harde schijf bewijzen dat de Biden-clan betrokken is bij uiterst corrupte zakelijke transacties en dat Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Biden, een hele reeks andere misdrijven heeft gepleegd, zoals belastingontduiking, mensenhandel, misbruik van minderjarigen en andere. En dat deed hij met medeweten van zijn vader. Nu heeft een onderzoek uitgewezen dat de informatie op de harde schijf niet vervalst was.

De “laptop uit de hel”

Dat de Biden-clan zeer corrupt is, is algemeen bekend – tenminste buiten de Duitse mediabubbel. De kromme deals van de Bidens waren een onderwerp in de Amerikaanse verkiezingscampagne 2020, vooral,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: