Rusland of Oekraïne, wie is de “terroristische staat”?

rusland-of-oekraine,-wie-is-de-“terroristische-staat”?

24-11-22 02: 53: 00,

Het Europees Parlement en de Parlementaire Vergadering van de NAVO hebben resoluties aangenomen waarin wordt opgeroepen Rusland als “terroristische staat” te bestempelen. Ze hebben de geadresseerde duidelijk verkeerd begrepen.

Het Europees Parlement heeft een persbericht uitgegeven waarin het stelt:

“Het Parlement heeft woensdag een resolutie aangenomen over de laatste ontwikkelingen in de brute aanvalsoorlog van Rusland tegen Oekraïne. De EP-leden benadrukken dat de doelbewuste aanvallen en wreedheden van Russische troepen en hun gevolmachtigden tegen de burgerbevolking in Oekraïne, de vernietiging van civiele infrastructuur en andere ernstige schendingen van het internationaal recht en het humanitair recht daden van terrorisme en oorlogsmisdaden zijn. Tegen deze achtergrond erkennen zij Rusland als een staat die terrorisme steunt en een staat die “gebruik maakt van terroristische middelen”.”

Ook de parlementaire vergadering van de NAVO heeft een soortgelijke resolutie aangenomen waarin “duidelijk tot uitdrukking wordt gebracht dat de Russische staat onder het huidige regime een terroristisch regime is” en wordt opgeroepen tot de oprichting van een “internationaal tribunaal”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: