Waarom de gevaccineerden een gevaar vormen voor de ongevaccineerden

waarom-de-gevaccineerden-een-gevaar-vormen-voor-de-ongevaccineerden

24-11-22 02:02:00, Afbeelding via Vaccines.news Een van de meest gestelde vragen van ongevaccineerden komt voort uit bezorgdheid over “shedding.” Omdat de mRNA-vaccins sinds 2011 in ontwikkeling zijn bij het Amerikaanse ministerie van Defensie DARPA, zou men hebben verwacht dat alle noodzakelijke preklinische tests zouden zijn afgerond voordat Operation Warp Speed werd aangekondigd. De 2015 FDA-richtlijn over Gene Product Shedding Studies over gentherapieën, die worden gedefinieerd als “alle producten die hun effecten uitoefenen door transcriptie en/of vertaling van overgedragen genetisch materiaal en/of door integratie in het genoom van de gastheer en die worden toegediend in de vorm van nucleïnezuren, virussen of genetisch gemodificeerde micro-organismen”[i], schrijft Dr. McCullough.

Volgens deze verklaring zijn mRNA-vaccins inderdaad gentherapieproducten en hadden zij al lang geleden door DARPA gefinancierde onderzoekers aan deze uitscheidingsstudies moeten worden onderworpen.[ii] Helaas werden deze zorgvuldige ontwikkelingsstappen vanaf het begin overgeslagen in ons vaccinontwikkelingsprogramma in militaire stijl, en nu worstelt het publiek met de kwestie van de shedding van nucleïnezuren en spike-eiwitten als een potentiële zorg onder degenen die zo hard hebben gewerkt om gezond en vrij van COVID-19 vaccinatie te blijven.

In de meest uitgebreide paper over shedding tot nu toe, heeft voormalig Inserm-onderzoeker Dr. Helene Banoun gepubliceerd dat het zeer waarschijnlijk is dat mRNA, hetzij op lipide nanodeeltjes of binnen exosomen, circuleert in het bloed en wordt uitgescheiden in elke lichaamsafscheiding die van nature deeltjes van deze grootte zou verwachten.[iii]

Fertig et al hebben aangetoond dat mRNA gedurende ten minste twee weken in het bloed circuleert, zonder dat de concentratie tot dat tijdstip afneemt.[iv] Evenzo hebben Hanna et al mRNA in de moedermelk gevonden.[v] Er zijn minder gegevens over het uitscheiden van spike-eiwitten, maar het is niet ver gezocht om aan te nemen dat dit heel goed mogelijk is.

De centrale vragen zijn:

1) Hoelang loopt een recent gevaccineerde persoon het risico om door te geven aan anderen?

2) Kan het uitgescheiden mRNA door de ontvanger worden opgenomen en net als bij vaccinatie spike-eiwit gaan produceren?

3) Kan het uitgescheiden spike-eiwit ziekten veroorzaken zoals bij gevaccineerden (bv. myocarditis, bloedstolsels, enz.)?

Het wordt tijd dat de tekortkomingen van DOD BARDA en NIH BARDA onmiddellijk worden gecorrigeerd door deze agentschappen de nodige onafhankelijke shedding-onderzoeken te laten financieren om de openbare veiligheid te garanderen van degenen die wijselijk hebben afgezien van COVID-19 vaccinatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: