Wij zijn de goede jongens. Of: De armband als afleidingsinstrument van de echt grote problemen

wij-zijn-de-goede-jongens.-of:-de-armband-als-afleidingsinstrument-van-de-echt-grote-problemen

24-11-22 03: 56: 00,

Het is fenomenaal hoe men, of beter gezegd hoe een minister in levende lijve en een voetbalclub in staat zijn om met behulp van een armband af te leiden van de werkelijke problemen van het volk en hoe de voetbalbond zich daarbij ook nog weet te onderscheiden. Tolerantie tegenover verschillende seksuele neigingen is gepast en belangrijk. Maar in de wereld van vandaag zijn veel dingen veel belangrijker – het behoud van de vrede, bijvoorbeeld, een veel betere verdeling van inkomen en rijkdom, bijvoorbeeld, hulp voor mensen en gezinnen die worden getroffen door prijsstijgingen in het algemeen en energieprijsstijgingen in het bijzonder. Albrecht Müller.

Waarom hebben de voetballers, waarom heeft de bondsminister van Binnenlandse Zaken Faehser geen voorbeeld gesteld? Een armband dragen voor One Love is goedkoop, je hand voor je ogen houden is belachelijk. Maar natuurlijk profileert het de vereniging en het team en de minister en zelfs als mensen het helemaal niet begrijpen,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: