Als u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn

als-u-covid-prik-kreeg-en-de-kogel-ontweek,-kan-dit-de-reden-zijn

25-11-22 08:31:00,

Als u de Covid-prik kreeg en niet gewond bent, kan dit de reden zijn. Patholoog Dr. Ryan Cole, MD, legt uit waarom veel gevaccineerden het geluk hadden niet gewond te raken door de gevaarlijke Covid-19 mRNA injecties, tijdens een paneldiscussie op de Better Way Conferentie in Wenen, Oostenrijk, 17 september 2022, schrijft Doreen.

Video gedeeltelijk transcript:

Veel mensen ontsnapten aan de kogel en mogelijke schade door de injectie omdat de flesjes niet koud werden bewaard, zodat de vetten veranderden in een klodder brij en het RNA in niets uiteenviel. U kreeg dus een injectie met brij en had geluk dat het niet koud werd bewaard.

Bovendien hebben flesjes van verschillende partijen niet dezelfde concentratie. Wanneer u lipidennanopartikels, polyethyleenglycol en mRNA-sequenties roert, kunt u niet snel roeren. Als dat gebeurt, drijven de lipiden naar boven en heb je duizenden flesjes die over een assemblagelijn gaan terwijl de inhoud wordt uitgespuugd, en de eerste paar duizend flesjes krijgen een zeer verdunde oplossing, wat betekent dat je geen grote dosis m-RNA of lipide krijgt. Aan het eind van die batch heb je een zeer geconcentreerde lipide en m-RNA.

Bij elke productierun van dit zeer slechte productieproces is er veel afval en zijn er veel flesjes en veel enge dingen, meestal productieafval van roestvrijstalen vaten, aluminium afdichtingen, pakkingen en verbrijzeld glas.

Een goed productieproces bij de ontwikkeling van geneesmiddelen duurt 5 tot 9 jaar tot je een product hebt dat zo zuiver is dat je het elke keer kunt herhalen, dus als het van de band komt is het steeds hetzelfde.

Vorig jaar zagen we van het Europees Geneesmiddelenbureau dat het 50% zuiver is. Het zou een 99%+ zuiver product moeten zijn. Dat zegt alles wat u nu moet weten.

Als patholoog heb ik veel van deze producten bekeken. Hoe meer we kijken, hoe slechter de productie, maar veel mensen hebben daardoor geluk. – Tijdpunt 2.06 min.

Controleer het batchnummer als u geprikt bent

De website “How Bad is My Batch” kan u vertellen hoe sterk de Covid-injectie is die u hebt genomen. Typ gewoon het batchnummer in, links bovenaan de pagina. Blijkbaar zijn er verschillende batches gemaakt waarbij de ene batch een zoutoplossing en de andere dodelijk kon zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: