Amerikaanse vertegenwoordigers zeggen het openlijk: De VS wilden de oorlog in Oekraïne

amerikaanse-vertegenwoordigers-zeggen-het-openlijk:-de-vs-wilden-de-oorlog-in-oekraine

25-11-22 02: 43: 00,

De Amerikaanse ambassadeur in Zwitserland heeft in een interview openlijk toegegeven dat de VS de oorlog in Oekraïne van oudsher bewust heeft voorbereid en uitgelokt.

Vanuit het oogpunt van de machthebbers in het Westen is het een echte zegen dat de westerse media geen kritische vragen stellen en dat de meeste mensen te weinig kennis hebben van politieke contexten om uitspraken die in het openbaar worden gedaan te begrijpen. Scott Miller, de Amerikaanse ambassadeur in Zwitserland, rekende hier ook op toen hij openhartig sprak tijdens een interview met de Zwitserse televisiezender RTS. RTS schrijft in haar artikel over het interview met de Amerikaanse ambassadeur Scott Miller:

“Hij benadrukt de rol die de Verenigde Staten via hun ambassade hebben gespeeld nog voor het offensief begon op 24. Februari begon. Onmiddellijk na zijn aankomst in Bern op 8 januari had hij gesprekken gevoerd met federale raadsleden en staatssecretarissen en hen Amerikaanse inlichtingen over de invasie overhandigd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: