Een overdosis Wokeism

een-overdosis-wokeism

25-11-22 08: 39: 00,

Jonge mensen zouden naar het buitenland moeten reizen,
zodat ze zelf kunnen ervaren
dat er overal moed, talent, wijsheid en energie is,
en zodat ze zich kunnen ontdoen van het vooroordeel dat
de dingen elders slechter zijn dan in hun eigen land.
Denis Diderot

Beste lezers

Bijna niemand heeft het gemist: Qatar is gastheer van de Wereldbeker, een van de grootste evenementen ter wereld. Maar wat hebben we tot nu toe gehoord? “World Cup of shame”, “It’s not easy to like Qatar” etc.

Vooral de westerse media en politici, en sommige nationale federaties, gedragen zich als moralisanten. Hoewel ze al jaren de wetten en regels kennen waarmee het spel gespeeld wordt: Het grote geld. Dat was en is het geval in Qatar, met de FIFA, met de toekenning van de wereldbeker. Goede oude zaken!

En nu, tijdens het grote evenement, komt er plotseling een schuldig geweten naar boven?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: