Jouw Telegram Fact-Checker Bot | commonsensetv.nl

jouw-telegram-fact-checker-bot-|-commonsensetv.nl

25-11-22 09:57:00, Fb-Button

Luister naar dit artikel

Beste lezers,

We hebben uw hulp nodig.

U heeft net als ik wel eens een gesprek gehad met een vriend of familielid over de huidige Corona situatie, het vaccin, de medicijnen of de wereldwijde oversterfte en vermindering van geboortes. Afhankelijk van zijn bronnen heeft iedereen zijn eigen waarheid.

We leven in cruciale tijden en de Nederlanders voelen bijna allemaal wel aan dat er “iets niet goed zit”. Maar het is moeilijk om te begrijpen wat er precies aan de hand is wanneer je geen tijd hebt om bovenop het wereldnieuws te zitten.

Geen factcheckers van de mainstream media. Geen politieke agenda maar beelden die u moet zien om te begrijpen wat er daadwerkelijk speelt in onze wereld en ons land. Geen conspiracy theorieën, wel zoveel mogelijk belangrijke feiten gesteund door autoriteiten. Jouw_factchecker heeft voor u de antwoorden. De (2 minuten) video´s zijn ondertiteld en spreken voor zich.

In deze bot kan iedereen zelf op onderzoek gaan en zelf hun waarheid bepalen zonder te verdwalen in de zoek-machines.

Het is van belang dat u deze Telegram Bot met uw familieleden, vrienden en kennissen deelt. Wij staan op een kantelpunt in de geschiedenis en heel veel van uw landgenoten doen er alles aan om het volk op tijd wakker te krijgen.

We zijn geen vervanging van de “nieuwe” media waar dagelijks nieuwe artikelen geschreven worden. Wij leveren wel een overzicht van de “nieuwe” media-adressen zodat uw vrienden hier verder op onderzoek kunnen gaan voor dagelijkse updates en meer details.

De bot is makkelijk te bedienen. De instructies ziet u wanneer u het Telegram-adres jouw_factchecker opent.

Bij het onderwerp “Nieuwe Media” vindt u een overzicht van de onafhankelijke online platforms voor verder onderzoek.

De volgende stap is dat deze (ro)bot in het Engels “your_factchecker” en in het Duits “dein_fact_checker” wordt gelanceerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: