Juridische stappen tegen besluit David Icke te weren – Max, Mordechai, Jeroen – Café Weltschmerz

juridische-stappen-tegen-besluit-david-icke-te-weren-–-max,-mordechai,-jeroen-–-cafe-weltschmerz

,

Meer weten over Cultuur Onder Vuur? Klik op de onderstaande link:
https://cultuurondervuur.nl/bestellen/de-coronacoup

Het besluit om David Icke uit het Schengengebied te weren krijgt een vervolg. Want op welke gronden is de beslissing eigenlijk genomen en zijn die wel juridisch te verantwoorden? Mordechai Krispijn en Jeroen Pols menen dat de rechtsbasis op zijn minst zwak is te noemen en gaan de uitspraak daarom aanvechten. Samen met Max von Kreyfelt informeren ze de kijker over aanleiding, voortgang en vervolgstappen in deze zaak.—

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: