Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten”

klaus-schwab:-“god-is-dood”-en-het-wef-“verwerft-goddelijke-krachten”

25-11-22 07:31:00,

God is dood, volgens het World Economic Forum, dat ook heeft verklaard dat “Jezus nepnieuws is” en dat de leiders van het WEF “goddelijke krachten hebben verworven” om over de mensheid te heersen.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica.

Als u het moeilijk te geloven vindt dat het WEF van Klaus Schwab zo ver zou gaan, hebt u duidelijk niet gelet op de ontwikkelingen van de laatste tijd.

Klaus Schwab’s rechterhand Noah Yuval Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten verwerft” van “schepping en vernietiging”. Daar houdt de godslastering niet op. Harari belooft ook dat het WEF mensen in goden zal veranderen.

Het WEF staat ook steeds vijandiger tegenover het christendom en de grote religies. Als je een beetje tussen de regels door leest, is het duidelijk dat het WEF bewust probeert Jezus te verdringen.

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en heeft u geen ziel. U bent een “hackbaar dier” dat geen vrije wil heeft.

Het World Economic Forum infiltreert al tientallen jaren stilletjes in democratisch gekozen regeringen, dringt kabinetten binnen en oefent vanuit de wandelgangen van Schwab’s Zwitserse schuilplaats in Davos een buitensporige invloed uit op de wereld.

Deze tirannen zijn nu arrogant geworden en zeker van hun eigen succes dat ze zich niet langer in de schaduw verschuilen en trekken niet langer aan de touwtjes van achter het gordijn.

Volgens Schwab is het zijn rol om de “transformatie” van de wereld in de huidige periode vorm te geven. En zoals te verwachten bewondert hij het Chinese systeem van autoritaire staatscontrole.

Met wereldleiders en kabinetten stevig onder hun controle is de westerse democratie gedecimeerd. Het Canada van Trudeau is een woestenij van autoritaire controle geworden. Het Nieuw-Zeeland van Jacinta Ardern wordt aantoonbaar nog strakker gecontroleerd door de technocraten van Davos.

Waarom zouden ze ons en onze mensenrechten en grondwettelijke rechten respecteren als ze ons zien als “hackbare dieren” die niet in staat zijn tot vrij denken?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: