OneLove-band staat voor verminking en seksualisering van kinderen | commonsensetv.nl

onelove-band-staat-voor-verminking-en-seksualisering-van-kinderen-|-commonsensetv.nl

25-11-22 02:41:00,

Luister naar dit artikel WK Voetbal verziekt door WOKE-politiek

Het WK voetbal in Qatar is volledig verziekt door de OneLove-band.

Maak hier maar een column van want dit wordt emotioneel omdat dit het onderwerp is dat mij het meeste raakt en van dichtbij meemaak. Een genuanceerd artikel is over dit onderwerp niet op zijn plaats.

BCGAME CSTV

Wereldvoetbalbond FIFA en Qatar hebben de regenboogband TERECHT verboden.

Verschillende oerstomme of Duivelse landen protesteren ertegen (ik ben mild en geef de helft van de wereldvreemde politici het voordeel van de twijfel dat ze geen flauw benul hebben waar ze mee bezig zijn, maar diegenen die dit in het leven roepen weten het donders goed!).

Zo hielden spelers van het Duitse elftal hun hand voor hun mond. Wat een idioten. En het Nederlands Elftal is geen haar beter. Hoe ver kunnen we nog gaan in deze samenleving?

Ik heb hier echt geen goed woord voor over en niemand zou hier achter mogen staan. Het is crimineel. Het is erger dan pedofilie. De mensen die hier worden verdedigd met die k*tband zijn mensen die kinderen misbruiken en verminken. Het gaat om de WOKE LGBTQ+ community die achter kwetsbare kinderen aangaan en ze op school aanpraten dat ze in een verkeerd lichaam zitten.

Niemand uit die community, waar wij “een plekje voor op de wereld moeten hebben” is tegen deze misdaden tegen minderjarigen. Dit is wat ze doen. Dit is waar zij voor staan!

Het grootste gedeelte van de transgenders zijn minderjarig!

Zegt dit niet genoeg?

Het grootste gedeelte van mensen die van geslacht veranderen zijn minderjarigen! Laat het even inzinken.

En laat ook even inzinken wat voor mensen die chirurgen zijn die in kinderen honderdduizenden dollars winst zien.

Mensen die dit veroorzaken, volwassen mensen, zouden voor 2020 nog opgejaagd worden en vreselijk hard in elkaar gemept worden omdat je in een normale wereld van kinderen afblijft en ze niet verminkt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: