Tacheles een week uitgesteld en een nieuw boek

tacheles-een-week-uitgesteld-en-een-nieuw-boek

25-11-22 04: 02: 00,

Hoewel er weer twee weken voorbij zijn, is er vandaag geen Tacheles-programma.

Regelmatige lezers van de Anti-Spiegel zullen gemerkt hebben dat er hier de laatste twee weken minder artikelen zijn dan normaal. De reden is dat ik op een conferentie in Moskou was en van de gelegenheid gebruik heb gemaakt om een hele reeks interessante vergaderingen bij te wonen. Tot overmaat van ramp heerst er momenteel een griepachtige infectie in Moskou, die ik ook heb opgelopen. Omdat Robert Stein ook kampt met een griepinfectie, hebben we besloten Tacheles een week uit te stellen, omdat onze stemmen een uitzending van twee uur nauwelijks zouden hebben volgehouden.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om u een kleine teaser te geven, want in december verschijnt mijn nieuwe boek, dat handelt over de ware geopolitieke achtergrond van het huidige conflict tussen het door de VS geleide Westen en Rusland. Ik zal hier de komende dagen meer over onthullen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: