Waarom lopen grote groepen dieren, insecten en vogels plotseling overal ter wereld in cirkels?

waarom-lopen-grote-groepen-dieren,-insecten-en-vogels-plotseling-overal-ter-wereld-in-cirkels?

25-11-22 04:35:00,

Inmiddels heeft u waarschijnlijk wel gehoord van een zeer vreemd fenomeen dat de afgelopen dagen het internet heeft veroverd. Grote groepen dieren, insecten en vogels zijn gesignaleerd die overal ter wereld in cirkels lopen, en er wordt druk gespeculeerd over de vraag waarom dit gebeurt. Enkele van de mogelijke verklaringen die zijn geopperd zijn het toeschrijven van dit vreemde gedrag aan ziekten, veranderingen in het magnetisch veld van de aarde, bedorven voer, parasitaire hersenwormen, experimenten bij CERN, een komende poolverschuiving of pieken in elektromagnetische straling. Persoonlijk weet ik niet wat ik moet denken. Er lijkt iets heel vreemds te gebeuren, en hopelijk krijgen we de komende dagen meer antwoorden, schrijft Michael Snyder.

Begin november begon een groep schapen in het noorden van China steeds weer rondjes te lopen.

Dit ging bijna twee weken door, en beelden van dit gedrag hebben zich razendsnel verspreid op diverse sociale media…

Bizarre videobeelden, gemaakt op een Chinese boerderij, tonen een groep schapen die bijna twee weken lang rondjes loopt zonder te stoppen. Het vreemde gedrag heeft waarnemers en de eigenaar van de schapen in verwarring gebracht, omdat ze proberen vast te stellen wat er achter zit. De beelden zijn eerder deze maand gemaakt in het noorden van China.

Een gesloten camera op een plaatselijke boerderij zag honderden schapen met de klok mee lopen in hun hok. Niet alle dieren deden eerst mee, maar keken eerst vanuit het midden van de kudde naar de handeling voordat ze in de pas liepen met de rest van de kudde.

Zelfs onze grote bedrijfsmedia hebben het gehad over de schapen in China, maar in veel gevallen hebben ze besloten dat het iets is om om te lachen.

Hopelijk is er een heel eenvoudige verklaring voor waarom de schapen zo lang rondjes liepen.

Volgens een deskundige die door Newsweek werd geïnterviewd, zou dit gewoon een geval kunnen zijn waarin de schapen extreem gefrustreerd raakten omdat ze zo lang waren opgesloten…

Een mogelijke verklaring is afkomstig van Matt Bell, professor en directeur van het departement landbouw van de Hartpury University in Gloucester, Engeland.

“Het lijkt erop dat de schapen lange tijd in de box zitten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: