Wie financiert de “Laatste Generatie” en met welk belang

wie-financiert-de-“laatste-generatie”-en-met-welk-belang

25-11-22 02: 19: 00,

De “Laatste Generatie” bestaat uit idealisten die niet eens begrijpen voor wiens doelen ze de nuttige idioten spelen. Uitgerekend de families van oliemagnaten als Rockefeller zorgen voor het benodigde geld. Alleen waarom?

Nogmaals, het is geen complottheorie dat de “Last Generation”, “Just Stop Oil” en andere klimaatradicalen, die momenteel de aandacht op zich vestigen door vandalisme en rellen, gefinancierd worden door Amerikaanse oligarchclans – en door de oligarchen, van alle mensen, die hun fortuin hebben gemaakt met olie. De New York Times berichtte hierover in augustus in een zeer leesbaar artikel.

De informatie in het New York Times artikel is gemakkelijk verifieerbaar, want in feite hebben sommige afstammelingen van Amerikaanse oligarchen die macht en rijkdom hebben vergaard met olie, leuke kleine NGO’s opgericht waarmee ze de klimaat-radicale doemdag fanaten financieel ondersteunen. Aangezien deze radicalen zich bij hun acties zelden aan de wet houden en ze ook meestal niet georganiseerd zijn in organisaties met rechtsbevoegdheid,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: