DOODSIGNAAL: Canadese artsen sterven 4x zo vaak onder de 40, 8x zo vaak onder de 30

doodsignaal:-canadese-artsen-sterven-4x-zo-vaak-onder-de-40,-8x-zo-vaak-onder-de-30

01-12-22 09:31:00,

Drieënnegentig artsen zijn onlangs in Canada het slachtoffer geworden van een plotselinge dood – die allemaal plaatsvond na de invoering van de Covid-19 injectie, bericht Vigilantfox.

“Dit is niet alleen ongebruikelijk. Dit is ongehoord,” merkte de bekende gezondheidsonderzoeker Dr. Paul Alexander op terwijl hij sprak met de Canadese arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis.

Dus waarom zijn het artsen die het meest getroffen lijken te zijn?

“Aanvankelijk leek er een enorme druk te zijn op artsen om de COVID-vaccins te nemen,” verklaarde Makis (eerder in het interview).

Zij waren de eersten die in de rij stonden om de COVID-vaccins te nemen. Zij waren ook de eersten in de rij om de boosterprikken te nemen. En toen, eind 2021, kregen we natuurlijk die zeer onethische vaccinatiemandaten die werden opgelegd aan alle gezondheidswerkers in Canada, in heel Canada. Geen enkele provincie stond op tegen de vaccinatiemandaten. Alle gezondheidsleiders in elke provincie drukten de COVID-vaccin-mandaten agressief op al hun gezondheidswerkers door.”

“En de meeste artsen hebben inmiddels vier COVID-inentingen gehad – sommigen zelfs vijf,” onthulde Makis in een gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson op 18 november.

Dr. Makis vertelde Alexander dat de sirenes afgingen na de eerste boosterprik:

“Ik begon op te merken dat de artsen stierven na de boosterprik, omdat sommige van die sterfgevallen zich voordeden vlak nadat de boosterprikken werden uitgerold. We hadden enkele zeer opvallende plotselinge sterfgevallen. En toen leek dat alleen maar te versnellen.

Deze zomer werd de tweede booster uitgerold, dus de vierde prik. En toen zagen we een groot aantal sterfgevallen in juli 2022 – artsen die links en rechts stierven. En zelfs McMaster University (in Hamilton, Ontario) gaf toe dat zij deze zomer drie van hun jonge coassistenten hebben verloren – gestorven op 25-, 27- en 32-jarige leeftijd.

En dus heb ik al deze plotselinge sterfgevallen bijgehouden. En het staat nu op 93 – 93 plotselinge sterfgevallen van actief praktiserende Canadese artsen die geen duidelijke eerdere aandoeningen hadden vóór de invoering van het vaccin. En dit is sinds de uitrol van het vaccin;

 » Lees verder