Tacheles #98 is online

02-12-22 07:52:00,

Nadat Tacheles vorige week wegens ziekte werd afgelast, staat het nieuwe programma nu online.

van

2. December 2022 20:52

Aangezien Tacheles een gedwongen pauze moest nemen wegens ziekte met Röper en Stein, hadden zij des te meer onderwerpen in het programma, die weer laten zien waar de Duitse media niet over berichten. De vrij normale media-gekte gaat vrolijk door in de adventstijd.

YouTube zou het programma moeten blokkeren, kun je het programma vinden op NuoFlix.

Tacheles #98

In mijn nieuwe boek “Inside Corona – De pandemie, het netwerk en de financiers – De echte doelen achter Covid-19“Ik gebruik uitgebreide gelekte data-analyse om te laten zien hoe de pandemie door verschillende organisaties in verschillende fasen werd voorbereid, waarbij de actieve voorbereidingsfase rond 2016/2017 begon. Daarnaast laten de gegevens ook zien wat de overkoepelende doelstellingen van deze organisatoren zijn en hoe de pandemie voor hen de weg vrijmaakt om deze doelstellingen te bereiken.

” Lees verder