Redactionele aanbeveling: – Hoe statistisch denken de wetenschap vernietigde

hoe-statistisch-denken-de-wetenschap-vernietigde

19-12-22 11:01:00,

In dit gesprek met gastheer Hugo Kruger mocht ik zijn nieuwe essay over de Opkomst van de Predictive Modelling Mafia, de fraude in het statistisch denken, het frauduleuze gebruik van “Monte Carlo Analyse”, hoe eugenetica na de Tweede Wereldoorlog werd aangepast onder een gecontroleerde mist van “cybernetica” en waarom de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde anti-wetenschappelijke onzin is.

Klik hieronder om het volledige programma te bekijken op Rumble, Bitchute en Soundcloud:

Of kijk op Bitchute hier, of Soundcloud hier;

Geef een cadeau-abonnement

Volg me op Telegram op T.me/CanadianPatriotPress

” Lees verder bij Matthew Ehret…