Redactionele aanbeveling: – Noorse politicus houdt krachtige en emotionele toespraak: “Wij zijn het grote experiment”.

redactionele-aanbeveling:-–-noorse-politicus-houdt-krachtige-en-emotionele-toespraak:-“wij-zijn-het-grote-experiment”.

20-12-22 08:08:00,

De Noorse politica Susanne Heart hield afgelopen woensdag een krachtige en emotionele toespraak. Verschillende mensen die schade hebben opgelopen door het Corona vaccin klopten bij haar aan. Velen durven er niet openlijk over te spreken omdat ze zich schamen. Hart zei dat het “erg pijnlijk” was om al deze verhalen te lezen.

Zij wees erop dat er 60.000 Noren zijn die ernstige schade hebben opgelopen door de vaccins. Er zijn veel hartverscheurende verhalen van voorheen gezonde mensen die een “veilig en effectief” vaccin kregen. “Ze zijn misleid omdat de Corona-vaccins noch veilig noch effectief zijn,” zei Hart.

De mensen werd verteld dat de vaccins ziekten zouden voorkomen. Dat deden ze niet, ging ze verder.

Zij wees erop dat Europa, inclusief Noorwegen, sinds de invoering van de vaccins te kampen heeft met een hoog onverklaard sterftecijfer. Ze zei dat mRNA nooit op mensen is getest. “Wij zijn het grote experiment,” zei de politicus.

Gepubliceerde geheime studies tonen aan dat Pfizer wist hoe gevaarlijk de vaccins waren. Duizenden artsen en onderzoekers over de hele wereld maken zich zorgen over de vaccinstrategie, aldus de politicus. Ze zijn in diskrediet gebracht of verbannen van de sociale media.

Heart sprak over een “nieuwe religie” die in recordtijd over de wereld wordt verspreid door de media, de autoriteiten en de globalisten. Volledig veilig en 95 procent effectief, beloofden ze. En als je hun god niet aanbad, was je onrein en moest je verbannen worden. Je bent gevaarlijk. Je bent slecht. Je zou opgesloten moeten worden.