Zet je innerlijke TV aan!

zet-je-innerlijke-tv-aan!

15-01-23 04:58:27,

Een hele mooie uitzending van Radio Gletsjer vandaag. Met onder andere verhalenverteller Wim Wolbrink over zijn kennismaking met de antroposofie. “Ik kreeg innerlijk zóveel ruimte. Ik voelde: wow, hèhè, ik begin een beetje adem te halen.”

Het programma gaat van start met een scherpe observatie van de presentatoren Lunsing en Van Dobben over parlementair rechts dat helemaal niet zo ‘wakker’ is. Het is een kort stukje, krap drie minuten (00:45-03:42), maar scherp geformuleerd en een aansprekend programma-onderdeel op zichzelf.

Daarna is het woord aan Wim Wolbrink. Hij gaat het eerste uur uitvoerig in op het werk van Rudolf Steiner, de kracht van verbeelding, de kunst van het vertellen van een goed verhaal, op Klaus Schwab als eigentijdse farao en op het sprookje De Wildeman, opgetekend door de Gebroeders Grimm.

Vervolgens (vanaf 1:06:20) vertelt Niels Lunsing over zijn interview met Jan Ott, de auteur van een nieuw boek over de Oera Linda en volgt er een overzicht van verschillende spirituele wetenswaardigheden, met een nadruk op de vooruitzichten voor het jaar 2023 dat volgens de Chinese astrologie het jaar van het konijn is.

Website: https://www.radiogletsjer.nl

Gerelateerd

Leef de Nieuwe Tijd!

 » Lees verder bij de bron: www.TransitieWeb.nl