Hoe Biden’s documentenschandaal anders wordt gerapporteerd in Rusland

hoe-biden’s-documentenschandaal-anders-wordt-gerapporteerd-in-rusland

16-01-23 02:00:00,

Het Joe Biden documentenschandaal is ook een groot onderwerp in de Russische media. Het zal niemand verbazen dat er in Rusland heel anders over wordt bericht dan in Duitsland.

De verdraaiingen die de Duitse “kwaliteitsmedia” hebben gemaakt met Biden’s Schandaal met documenten zijn bijna grappig. Toen Trump na zijn presidentschap geheime documenten uit het Witte Huis haalde, was de verontwaardiging groot. Sinds bekend werd dat Biden na zijn vertrek als Amerikaanse vice-president ook geheime documenten meenam uit het Witte Huis, vertellen diezelfde media ons dat het allemaal maar een stomme fout van Biden was en natuurlijk helemaal niet te vergelijken met de zaak Trump, waarvoor ze hem liever in de gevangenis hadden gezien.

De Amerikaanse media, loyaal aan de Amerikaanse Democraten, speelt dit spel ook. Dit – en de details van Biden’s documentenschandaal – werd zondag gemeld door de VS-correspondent in het wekelijkse nieuwsoverzicht van de Russische TV, en ik heb zijn Rapporteer vertaald.

” Lees verder