NachDenkSeiten:ㅤBrieven aan de redactie over “Propaganda voor tanks gaat door: Duitsland wordt dieper de oorlog in getrokken”

nachdenkseiten:ㅤbrieven-aan-de-redactie-over-“propaganda-voor-tanks-gaat-door:-duitsland-wordt-dieper-de-oorlog-in-getrokken”

16-01-23 09:00:00,

In deze post tobias Riegel geeft commentaar op de stappen van Polen en andere landen om gevechtstanks aan Oekraïne te leveren. De tactiek is doorzichtig: er wordt “internationale druk” voorgesteld, die “Duitsland niet langer kan negeren”. Deze gevaarlijke aanpak wordt ook gesteund door veel Duitse politici en journalisten. In de oorlog in Oekraïne worden veel vragen steeds urgenter, en een serieuze analyse van het conflict moet onder meer ook de westerse schending van de belofte met betrekking tot de uitbreiding van de NAVO naar het oosten en de steun aan de rechts-nationalistische Maidan-omverwerping van 2014 omvatten. Bedankt voor de interessante brieven aan de redactie. Er volgt nu een selectie. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redactie

Geachte heer Riegel,

Vandaag beschermen de Oekraïense strijdkrachten het beschaafde Europa tegen de woeste, brute Russische aanval.

ik word langzamerhand wanhopig van de onnadenkendheid van veel medeburgers. In de tankdiscussie heb ik op de forums van Spiegel Online gewezen op het deskundigenadvies van de wetenschappelijke dienst van de Bondsdag en op het feit dat we door Oekraïense soldaten op Duits grondgebied te trainen de veilige zone van niet-deelname aan het conflict verlaten.

“Lees verder op NachDenkSeiten