‘Hoe Bill Gates in zijn eentje de hele wereld regeert’ – Artikel en Docu

‘hoe-bill-gates-in-zijn-eentje-de-hele-wereld-regeert’-–-artikel-en-docu

17-01-23 11:02:00,

Dat Bill Gates achter bijna elk belangrijk gordijn als een soort Wizard of Oz achter de knoppen zit, wordt steeds meer zichtbaar . Maar hoe machtig is Bill Gates nou eigenlijk, en welke effecten heeft dat? Een artikel gepubliceerd via Stop World Control somt op waar en hoe Bill Gates bij bijna alles dat invloed op ons heeft betrokken is. Hieronder volgt een vertaling van het artikel, gevolgd door de link naar het originele stuk.

Wereldvaccinator
Bill Gates heeft geen medische opleiding gevolgd, maar toch werd hij tijdens de World Health Assembly uitgeroepen tot leider van het wereldwijde vaccinplan 2012-2020. Laat dit even bezinken: een man zonder enige vorm van medische opleiding heeft de leiding over het vaccineren van de hele mensheid. Het doel is om een ​​wereld te creëren waarin mensen alleen kunnen deelnemen aan de samenleving, als ze meerdere keren per jaar doorlopend injecties krijgen.

Werelddictator
Bill Gates is de belangrijkste financiële donor van de Wereldgezondheidsorganisatie, waardoor hij de volledige controle heeft over deze organisatie. Bill Gates positioneerde persoonlijk de WHO-directeur Tedros, die vroeger een militante communistische terrorist was in Ethiopië. De WHO heeft het “pandemieverdrag” uitgevaardigd dat hen totalitaire controle geeft over elke natie van de wereld, elke keer dat ze een pandemie afkondigen. Als we begrijpen dat de WHO in wezen wordt gecontroleerd door Bill Gates, weten we dat pandemieën Gates in feite positioneren als een werelddictator.

Wereldbedrieger
De WHO kan naar believen een pandemie afkondigen, met behulp van elk frauduleus diagnostisch hulpmiddel naar eigen keuze. Ze kozen er bijvoorbeeld voor om de volledig gebrekkige PCR-test te gebruiken die tot 94% fout-positieven produceert, waardoor het de perfecte tool is om een ​​”pandemie” te verklaren op basis van onnauwkeurige testresultaten.

Pandemische meester
Bill Gates is altijd de enige man die ‘pandemische oefeningen’ organiseert vlak voordat het exacte scenario waarvoor ze hadden ‘geoefend’, werkelijkheid wordt. Is het niet interessant dat de man die in feite een werelddictator wordt tijdens een pandemie, altijd dezelfde persoon is die de wereld ‘voorbereidt’ op deze pandemieën?

Overheidsomkoper
Bill Gates koopt regeringen over de hele wereld om om ze onder controle te krijgen.

 » Lees verder op ‘Café Weltschmerz’: