NachDenkSeiten:ㅤWas ich hören will. Door Andrea Zipko (10.12.2022)

nachdenkseiten:ㅤwas-ich-horen-will-door-andrea-zipko-(1012.2022)

17-01-23 09:07:00,

Misschien uit belediging, maar na Corona nam ik niet veel meer terug. Wat mij als ongevaccineerde was ontnomen, namelijk het recht om op alle manieren mee te doen, heb ik op de lange termijn nauwelijks benut – hoewel ik in theorie al maanden vrij ben om dat weer te doen. Sindsdien ben ik zelden naar het zwembad gegaan, maar heb ik zolang mogelijk gebruik gemaakt van het vrij toegankelijke natuurlijke water. In de bioscoop, zei ik tegen mezelf, spelen ze toch niets slims. Ik ben misschien twee of drie keer geweest sinds maart – maar alleen omdat ik nog cadeaubonnen over had van voor Corona. Misschien uit angst dat mij elk moment weer iets kan worden afgenomen, beoefen ik preventief vrijwillige verzaking.

Misschien onbewust, maar ik ben momenteel erg terughoudend om toegang te betalen. Niet alleen omdat het geld momenteel nogal krap is, er is nog een andere reden.

Terugkijkend op de laatste paar maanden, valt het me op,

” Lees verder op NachDenkSeiten