Hoe “Die Zeit” haar lezers misleidt over de corruptie van de Bidens

hoe-“die-zeit”-haar-lezers-misleidt-over-de-corruptie-van-de-bidens

18-01-23 05:00:00,

In “Die Zeit” is een artikel verschenen om de lezers ervan te overtuigen dat de beschuldigingen van corruptie tegen Joe Biden een Republikeinse uitvinding zijn. Het “Zeit”-artikel is een les uit het handboek van propaganda en desinformatie.

Ik heb er lang over nagedacht of ik zou reageren op het “Zeit” artikel met de kop “Hunter Biden – Wat zit er achter de beschuldigingen tegen Joe Biden’s zoon?“, omdat ik daar een heel lang artikel over moet schrijven, dat uiteindelijk misschien bijna niemand zal lezen. Ik moet eigenlijk het hele (niet bepaald korte) “Zeit”-artikel citeren, en om aan te tonen welke desinformatie het bevat, moet ik zelf meer tekst schrijven.

Maar ik besloot toch op het artikel in te gaan, omdat het “Zeit”-artikel een schoolvoorbeeld is van hoe Duitse “kwaliteitsmedia” hun lezers misleiden en zelfs voorliegen. Alle instrumenten van de moderne westerse propaganda worden in het artikel gebruikt.

” Lees verder