NachDenkSeiten:ㅤEmmanuel Todd: “De 3e Wereldoorlog tussen de VS en Rusland/China is al begonnen”

nachdenkseiten:ㅤemmanuel-todd:-“de-3e-wereldoorlog-tussen-de-vs-en-rusland/china-is-al-begonnen”

18-01-23 09:30:00,

De Franse historicus Emmanuel Todd is al vele jaren een van Europa’s meest diepgaande kritische stemmen over de destructieve invloed van de VS op de wereld. Nu heeft hij Le Figaro verteld een interessant interviewmaar helaas is het verborgen achter een betaalmuur. Ben Norton heeft het interview gepubliceerd op de Geopolitical Economy Report pagina en onze collega Marco Wenzel is zo vriendelijk geweest de tekst voor onze lezers in het Duits te vertalen. Wij stellen deze tekst graag ter discussie, maar wij vinden de macro-economische verklaringen ervan niet altijd correct en doelgericht.

De Franse intellectueel Emmanuel Todd stelt dat de proxy-oorlog in Oekraïne het begin is van de Derde Wereldoorlog en “existentieel” is voor zowel Rusland als het Amerikaanse “imperiale systeem” dat de Europese soevereiniteit heeft ingeperkt. Door Ben Norton

Een vooraanstaande Franse intellectueel heeft een boek geschreven waarin hij betoogt dat de Verenigde Staten al bezig zijn met dit proces,

” Lees verder op NachDenkSeiten