Redactionele aanbeveling: – Schadelijkheid van maskers bewezen door nieuwe meta-analyse

redactionele-aanbeveling:-–-schadelijkheid-van-maskers-bewezen-door-nieuwe-meta-analyse

18-01-23 07:32:00,

De Society “Physicians and Scientists for Health, Freedom and Democracy” (MWGFD) vestigt de aandacht op het recente artikel van Prof. Dr. Walach, die verslag doet van een nieuwe meta-analyse waaruit blijkt dat het dragen van maskers ernstige nadelige gevolgen heeft voor de gezondheid. Hij schrijft in de inleiding: “Daar moet u rekening mee houden, beste rechters, beste leden van regeringen, diensten voor openbare orde, schoolbestuurders, verantwoordelijken bij de spoorwegen, als u het dragen van maskers blijft verplichten. Omdat je jezelf blootstelt aan vervolging voor mishandeling.” – De maskerterreur in het lokale en langeafstandsverkeer wordt vanaf februari afgeschaft, maar in ziekenhuizen en dokterspraktijken blijft hij bestaan, ongelooflijk. (hl)


Nieuwe meta-analyse over de schadelijkheid van maskers

MWGFD verwijst graag naar de laatste blog post van ons MWGFD lid Prof. Dr. Walach. Hij doet verslag van de laatste meta-analyse van de werkgroep rond Kai Kisielinski en Andreas Sönnichsen, ook een van onze gewaardeerde leden, op een voor de medische leek begrijpelijke manier. De meta-analyse bewijst op basis van 37 studies dat het dragen van maskers schadelijke gevolgen heeft voor de gezondheid.

“Net op tijd voor Kerstmis heeft de onderzoeksgroep onder leiding van Kai Kisielinski en Andreas Sönnichsen een meta-analyse beschikbaar gesteld op de preprint server Research Square, die duidelijk bewijst dat het dragen van maskers schadelijke gezondheidseffecten heeft. U, beste rechters, beste leden van regeringen, regelgevende instanties, schoolbestuurders, spoorwegbeambten, zou hiermee rekening moeten houden als u het dragen van maskers verplicht blijft stellen. Omdat je jezelf strafbaar stelt voor lichamelijk letsel. De meta-analyse toont aan: bij alle bestudeerde parameters die fysiologische indicatoren van gezondheidsblootstelling zijn, leidt het dragen van gezichtsmaskers tot relatief grote, significante en schadelijke effecten.”
Prof. Dr. Dr. Walach

Artikel:
[https://harald-walachde/2023/01/10/gerichte-regierungen-bahnvorstand-alle-mal-herhoeren/

Het artikel is ook beschikbaar in het Engels:
https://harald-walach.info/2023/01/10/courts-governments-railway-board-listen-up-everyone/

————-

Bron:
[https://wwwmwgfdorg/2023/01/gerichte-regierungen-bahnvorstand-alle-mal-herhoeren/


Annotatie:
Zie ook de gedetailleerde studie van Prof. Dr. Arne Burkhardt:
Patholoog: “Beschermd tot de dood is ook sterven” – Het masker veroorzaakt vaak ernstige ziekten

Zwijg!” (Netfind)
Een ander essentieel aspect van de maskereis