Thierry Baudet naar Davos om uitgebreid verslag te doen en live vragen te beantwoorden

thierry-baudet-naar-davos-om-uitgebreid-verslag-te-doen-en-live-vragen-te-beantwoorden

18-01-23 09:48:00,

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft op sociale media een video geplaatst waarin hij vertelt onderweg te zijn naar het Zwitserse Davos, waar momenteel de jaarlijkse World Economic Forum-meeting wordt gehouden. Hij zegt dat hij “live verslag” zal gaan doen van de gebeurtenissen ter plaatse.

Baudet roept zijn volgers op om vragen in te sturen over de gang van zaken in Davos. “Ik ga kijken wat er aan de hand is”, aldus de 39-jarige politicus. “De ‘Great Reset’, Klaus Schwab, allemaal komt het langs.”

Onderweg naar #Davos om onderzoek te doen en verslag uit te brengen! Wat zou jij willen weten over het #WorldEconomicForum? Laat het weten in de comments. #Davos2023 #WEF2023 pic.twitter.com/wKJgVho55z

— Thierry Baudet (@thierrybaudet) January 18, 2023

Later plaatste hij ook een aankondiging van een Q&A op Instagram:

‘Straks een live Q&A vanuit de auto, onderweg naar Davos. Heb jij vragen voor @thierry_baudet over het World Economic Forum? Wees er om 11:00 bij!’

 » Lees verder op ‘Café Weltschmerz’: