Waarom pusht Robert Malone anti-China desinformatie? The Great Game deze week

waarom-pusht-robert-malone-anti-china-desinformatie?-the-great-game-deze-week

19-01-23 12:02:00,

Dr Robert Malone heeft verklaard dat iedereen die gecontroleerde oppositie roept alleen maar aantoont dat hij zelf de gecontroleerde oppositie is die al dan niet opzettelijk door inlichtingendiensten wordt gebruikt om het verzet in diskrediet te brengen. Klinkt goed. Maar wat als Dr Malone (al dan niet opzettelijk) verkeerde informatie verspreidt, die juist het verzet dat hij wil informeren, vormen en mobiliseren ondermijnt? Mobiliseren voor welke doelen en op basis van welk vijandbeeld?

In deze aflevering van het Grote Spel op Rogue News, pakken we een aantal ernstige misvattingen en dubieuze inlichtingenconnecties uit die ten grondslag liggen aan Dr Malone’s recente uitstapje in de wereldwijde geopolitieke analyse met zijn promotie van een MI6-achtig verhaal dat voor het eerst werd gepubliceerd door Sir Richard Dearlove in het begin van 2020 die beweert dat Covid een opzettelijk gemaakt en vrijgelaten biowapen was dat miljoenen mensen doodde in een oorlog om de westerse beschaving te vernietigen en de mensheid tot slaaf te maken van de nieuwe Chinese meesterklasse.

Is het vals of waar? Op welk bewijs en welke bronnen baseert Dr Malone zich voor zijn stelling?

Klik op onderstaande links om de volledige show te bekijken op Rumble, Bitchute of Soundcloud

Voor meer informatie over anti-China Psyops, neem Matt’s Breaking Free of Anti China Psyops op
https://canadianpatriot.org/2022/12/03/new-release-breaking-free-of-anti-china-psyops-how-the-cold-war-is-being-revived-and-what-you-can-do-about-it/

” Lees verder bij Matthew Ehret…