Russische minister Lavrov waarschuwt Europa

russische-minister-lavrov-waarschuwt-europa

20-01-23 08:00:52,

Door de wapenleveranties aan Oekraïne speelt de Nederlandse regering met vuur. Gisteren kwam er een niet mis te verstane waarschuwing van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov aan het adres van de Europese landen die bijdragen aan de bijna openlijke oorlog van de NAVO tegen Rusland.

Ik geef de waarschuwing hieronder weer en plaats de analyse van vlogger Alex Christoforou (vanaf 05:30) er direct onder. Op 23:53 gaat hij in op de opstelling van premier Rutte.

Lavrov:”Like Napoleon mobilized almost all of Europe against the Russian Empire, like Hitler invaded and gunned down most EU countries and threw them against the USSR. Now, too, the U.S. has formed a coalition of almost all Europeans and is waging a proxy war against our country” pic.twitter.com/f5ZqnCbs7r

— AZ 🛰🌏🌍🌎 (@AZgeopolitics) January 18, 2023

Levensgevaarlijke plannen

Er is deze week ook sprake van de levering van langeafstandswapens waarmee Oekraïne (lees: de NAVO) diep in Rusland kan toeslaan. In dat verband wordt onder meer de Krim genoemd. Het zijn levensgevaarlijke plannen van politici die de lessen van de Tweede Wereldoorlog zijn vergeten.

 » Lees verder bij de bron: www.TransitieWeb.nl