Oekraïne weet nog niet of Rusland Iraanse drones gebruikt

oekraine-weet-nog-niet-of-rusland-iraanse-drones-gebruikt

21-01-23 03:18:00,

Ondanks alle beschuldigingen dat Iran en Rusland drones leveren die Rusland tegen Oekraïne zou gebruiken, heeft de verantwoordelijke Oekraïense aanklager nu verklaard dat Kiev tot nu toe niet heeft kunnen vaststellen of het om Iraanse drones gaat.

van

21. Januari 2023 16:18

Hoewel westerse politici en media het als zeker afschilderen dat Iran aan Rusland drones levert die Rusland tegen Oekraïne zou gebruiken, en het Westen daarom oproept tot nieuwe sancties tegen Iran en het afbreken van de besprekingen over de iraans nucleair akkoord heeft gedreigd, hebben de verantwoordelijke Oekraïense onderzoekers nu verklaard dat zij de Iraanse herkomst van de drones nog niet hebben kunnen vaststellen. Dit werd gemeld door het Russische nieuwsagentschap TASS en ik heb de TASS rapport vertaald.

Begin van de vertaling:

Oekraïne kan Iraanse herkomst van door Rusland gebruikte drones niet bewijzen

De openbare aanklager van de afdeling voor de bestrijding van misdrijven in gewapende conflicten van het Bureau van de procureur-generaal van Oekraïne,

” Lees verder